Centova v3 Bayi Paketi Cast – Radyo Reseller

Kendi SHOUTcast / Icecast hizmetini başlatın! Bu hesapları oluşturmak, disk alanı veya dinleyici kota hesaplarınızı her birine verilir ne kadar seçin! Kullanarak birden fazla akarsu seçtiğiniz SHOUTcast v1, SHOUTcast v2 veya Icecast 2 / Icecast KH kalmamak çalıştırın! 
Tüm bayi paketleri sınırsız mountpoints (ayrıca satmak olabilir) ve sınırsız bant genişliği dahil! Paketleri kurmak ve birkaç dakika içinde kendi online radyo akışı pacakges satmaya başlamak böylece anında yüklenir!

Sınırsız Mountpoints
Sınırsız Bant Genişliği
SHOUTcast v1, SHOUTcast v2 ve Icecast 2 Sunucular
Ile çalışır WHMCS ve iPanel otomatik hesap oluşturma için müşteri fatura yazılım

Şimdi Centova Oyuncular v3 Paketleri ve Sipariş bilgileri için tıklayın – Anında Aktivasyon
Centova Oyuncular v2 Bayi Paketi
Bu Centova Oyuncular Bayi paketi bir kutuya endişe ücretsiz iş! Size iş kalkmak ve neredeyse anında çalışan yardımcı olacak özel etikel Shoutcast bayi paketleri sunuyor!
Birden fazla statrion çalıştırmak ister misiniz? Centova Oyuncular Bayi Sürüm ile, tüm akışları için tek bir giriş keyfini – tek bir ekrandan hepsini yönetmek! Centova Oyuncular ücretsiz sunucu tabanlı otomatik dj sistemi endişe, şimdiye kadar dolu en özelliğidir – isim kendisi satıyor!
Mart ayı itibarıyla. 1 2013, My Auto DJ şu anda Centova Oyuncular SHOUTcast Kontrol Paneli en son sürümünü çalıştıran + Otomatik DJ, v3.1 ve v2.x

Özel etikel (sisteme kendi logo yükleyin)
Web sitemize yok linkbacklerin
Centova ADMIN Sürüm Cast
Free Web Hosting
Sınırsız Bant Genişliği
Oluştur / Askıya / Sunucu & Auto DJ Hesapları sonlandırın
Özel E-posta Mesajlar oluşturma
Otomasyon Yazılımı ile Kullanım için Şablonlar inşa
SHOUTcast ve Icecast Sunucular Ya kullanarak Hesapları Kurma
Ücretsiz ve Anında Kurulum
Kolay Yükseltmeler

Yönetici sadece o müşteri hesapları için yaptığınız gibi her satıcı hesabı için kaynak sınırları ayarlayabilirsiniz. Her satıcı kendi, kişisel yönetimsel arayüzü Centova Oyuncular ana yönetici hesabına benzer, müvekkillerine hesapları oluşturmak, yönetmek ve kaldırmak için alır.

Biz ölçülü ve sınırsız hem de bant genişliği paketleri sunuyoruz. Bizim ölçülü paketleri sadece kendi iş yüksek maliyet olmadan, başlamak isteyen yeni başlayanlar için çok uygundur. Her zaman yükseltme veya her zaman bizim sınırsız seçeneği için paket değiştirebilirsiniz! Sen tam kontrol – sen ne kadar disk alanı seçin ve dinleyici noktalar bölünmüş olsun! 

Bizim Shoutcast Bayi Paketleri anında yüklü ve ikinci ödeme yapılır ayarlanır.Eğer müşteri Centova Gün içinde her birinde görüntüler şirket logosu yüklemek veya varsayılan Centova logosu bırakabilirsiniz.

Centova Oyuncular sunucu hesapları akışı içinde kesintilerini en aza indirmek için yerleşik bir izleme sistemi içerir. Beklenmedik bir ShoutCast sunucu çökmesi ya da herhangi bir nedenle çevrimdışı gitmeli, Centova Oyuncular otomatik olarak birkaç saniye içinde sunucu yeniden başlayacaktır, ve kesintisi yönetici ve istemci bildirebilirsiniz.

 

Etiketlenmiş , , , .Yer işareti koy permalink.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir