WHMSONİC TÜRKİYE RADYO BAYİLİk

Son yılların en gelişmiş radyo yayın sistemi whmsonic gelişen internet teknolojisinde harika yönetim paneli ve otamatik yayın paneli ile radyoseverlerin tüm ihtiyaclarını karşılıyor. Türkiyede soutcast kullanan bireysel ve yerel bölgesel ve ulusal radyoların kullandığı en gelişmiş radyo yayın yapma sistemi, sam2 , sam3,sam4,sam5 ile % 100 uyumlu paneli ve türkçe olması ile whmsonic Türkiye’de ve dünyada en çok seçilen radyo yayın yapma paneli olarak kullanılmaya devam ediyor. Whmsonic hakkında detaylı bilgiler !

Tam Ana Özellikler Listesi
 Fatura Yazılım Desteği
WHMCS – Clientexec – AWBS – Özel API
 
  Bizim fatura yazılım modülleri / eklentileri ile radyo oluşturma ve yönetim otomatik hale getirebilirsiniz. WHMSonic mevcut destekler WHMCS, Clientexec, AWBS fatura yazılımı. Sen WHMSonic için fatura yazılım yapılandırmak için kılavuzları için nasıl okuyabilirsiniz. Bizim kılavuzları görüntülemek için, lütfen buraya tıklayınız.
  F.A.Q Müdürü
 
Root için güçlü bir SSS yöneticisi vardır. Bu yazılım ile kolayca sık sorulan sorular ve yanıtları hazırlayabilirsiniz. Sorular ve cevaplar kendi kontrol paneli üzerinde tüm müşterilerine gösterilecektir. Bu özellik, Ajax ile tasarlanmıştır, bu nedenle kolayca SSS sistemi yönetebilirsiniz.
 Sınırlama ve radyo sınırları
 
Her şey kontrol altında, bant genişliği / trafik, dinleyici, bit hızı, AutoDJ, Kamu, IP ve çok daha fazlası ile radyo ve müşterileriniz sınırlayabilirsiniz … Ayrıca, sadece WHM hosting paketleri gibi satıcı hesabı paketleri oluşturarak radyo satıcı müşteri sınırlayabilir.
 Çoklu Dil Desteği
 
WHMSonic 13 dil desteği ve sürekli ekleme / yeni diller uygulamaktadır. Her müşteri / kullanıcı WHMSonic kontrol paneli kendi dil seçeneği vardır. Her müşteri / kullanıcı root ve satıcılar da dahil olmak üzere bir dil seçebilirsiniz. Şu desteklenen diller, İngilizce, Arapça, Hollandaca, Fransızca, Almanca, İbranice, Makedonca, Portekizce, portugueseBR, Romence, Rusça, İspanyolca, Türkçe.
 İç Shoutcast Radyo Yaratılış
 
 İç radyo oluşturma sunucuda mevcut barındırma hizmetlerini kullanırken sunucuda mevcut cPanel hesaplar için radyo oluşturabilirsiniz, anlamına gelir. Iç müşterileri için bir radyo oluşturmak öğrenmek için kılavuzları için nasıl kontrol. Bizim kılavuzları görüntülemek için, lütfen buraya tıklayınız.
 Dış Shoutcast Radyo Yaratılış
 
 Harici radyo oluşturma Eğer barındırma hizmetleri ihtiyacım yok müşteriler için radyo oluşturmanıza olanak sağlar ama sadece radyo hizmetleri gerekir. Harici radyo oluşturma özelliği ile, sadece bir müşteri için bir radyo oluşturabilirsiniz. İstemci herhangi bir hosting özellikleri olmadan cpanel giriş kullanıcı adı ve şifre ile radyo kontrol edecek, onlar cPanel tarafında sadece WHMSonic paneli göreceksiniz. Bir müşteri için harici bir radyo nasıl oluşturulacağını öğrenmek için kılavuzları için nasıl kontrol. Bizim kılavuzları görüntülemek için, lütfen buraya tıklayınız.
 Listesi – Radyolar / Müşteriler yönetin
 
WHMSonic güçlü radyo listesi ve yönetim merkezi olan, tamamen zaman ve zevk için kaydetmek için Ajax ve jQuery ile tasarlanmıştır. Yönetmek / düzenlemek / liste-yönetmek merkezi tek bir tıklama ile sunucudaki tüm radyolar güncelleyebilirsiniz. Eğer radyo, müşteriler, satıcılar tüm detayları görebilirsiniz. Ayrıntılı radyo kaynak kullanımları ve sınırları. Bu, WHMSonic kontrol paneli üzerinde radyo satıcılar ve müşteriler için aynıdır.
 WHMSonic Radyo Bayi Özellikleri
 
WHMSonic radyo satıcı müşteriler için en iyi bilinen radyo bayi yönetimi ve kontrol paneli arayüzü var. Sen satıcılar sınırlamak ve tüm bayi hesapları bunları kullanmak için bayi paketleri oluşturabilirsiniz. Sadece radyo hizmetleri için dış satıcı hesabı oluşturabilirsiniz, aynı zamanda kolayca mevcut WHM webhosting satıcılar için bir WHMSonic satıcı hesabı atayabilirsiniz. Satıcı müşteriler için WHMSonic kontrol paneli görmek için tıklayın.
  Grafik İstatistik ve Canlı İstatistikler ve Grafikler
 
Sen WHMSonic ile gelişmiş grafik istatistikleri olacaktır. WHMSonic tüm arabirimler için 4 farklı grafik istatistikleri, hepsi canlı ve sizin için kullanılabilir ve müşterileriniz için vardır. WHMSonic radyo ve oyun şarkı ve çizelgeleri ve Google Maps üzerinde birçok diğer bilgiler dahil olmak üzere dinleyici ilgili istatistikleri gösterir.

1) Grafik Dinleyiciler İstatistikler:. Gelişmiş listelerinde, Saatlik Günlük, Aylık, Yıllık.
. 2) Dinleyici ve Radyo İstatistikler Canlı: Bu özellik, online radyo için, artık çevrimiçi şarkı adı, çevrimiçi dinleyiciler, radyo bilgileri ve diğer birçok detay oynarken, dahil olmak üzere 20 son çalınan şarkıya kadar gösterir.
3) Google Haritada Dinleyiciler:. Bu özellik dinleyicinin ülke ve şehir de dahil olmak üzere odaklanan tam ekran ile coğrafi konumu Google Maps’te radyo dinleyicileri gösterir. Aynı zamanda onlar ülke bayrağı ve daha birçok ile radyo dinlemek programı olarak dinleyicilerin diğer ayrıntıları vardır. Bu özelliğin bir ekran resmi görmek için buraya tıklayın.
4. ) Trafik ve Bant Genişliği: Aylık + Yıllık istatistikleri ile listelerinde detaylı bant genişliği / trafik kullanım.
 
  Bant genişliği / Traffic Monitor
 
WHMSonic bant genişliği monitör çevrimiçi tüm radyo bant genişliği / trafik kullanım bilgileri tespit etmek ve izlemek için tasarlanmıştır. Bu tarih ve radyoların yıllık trafik kullanım bilgileri de dahil olmak üzere her ay gösterir. WHMSonic sıfırlar bant genişliği kullanımı bilgileri otomatik olarak her ay. Ayrıca grafik izleme özelliği ve radyolar, trafik kullanıyorsanız aynı anda canlı izlemek için mümkün kılan çevrimiçi izleme fonksiyonu vardır.
  AutoDJ Yönetimleri AAC + v2
 
WHMSonic tüm zamanların en iyi AutoDJ yönetimi özelliği vardır. Tamamen Ajax ve jQuery ile tasarlanmıştır. Bu gelişmiş “Playlist Sistemi” ile çalışır. Bir çalma listesi ve yükleme müzik dosyaları oluşturabilirsiniz, o zaman radyo müzik akışı için tek bir tıklama ile bir AutoDJ oluşturabilirsiniz. Kök tarafta sunucudaki tüm AutoDJs listesi ve yönetebilirsiniz. AutoDJ özelliği tüm arabirimler için geçerli, bu shuffle, automix, mp3 ve AAC + encoder, IDV3v2 etiket desteği vardır. WHMSonic AutoDJ sisteminin en iyi yanı, sizin AutoDJ değişiklikleri ve güncellemeleri. Eğer AutoDJ değişiklikleri sırasında radyo dinleyici bırakın asla. Eğer AutoDJ sistemi hakkında daha fazla şaşırtıcı özellikleri okumak ister misiniz? Şarkıyı çalmak emir ve şarkı isimleri değiştirme hakkında dinleyici düşürmeden nasıl yaşıyor? Bir DJ olarak akışı almak ve AutoDJ durdurma ve dinleyiciler bırakarak olmadan müzik çalmak ister misiniz? Evet hizmetinizde WHMSonic ile bu özelliklere sahip olabilir, ve çok daha fazlası bizim AutoDJ sistemine dahil edilir. Deneyin ve zevk ve özellikleri geri kalanı bugün keşfetmek.
  Gelişmiş Playlist Manager
 
WHMSonic AutoDJ için şarkıları yönetmek için güçlü bir çalma listesi yöneticisi vardır. Sınırsız çalma listeleri oluşturabilir ve hepsi de sizin için WHMSonic tarafından düzenlenir. Eğer müzik dosyaları üzerinde tam kontrol sahibi, onun oyun siparişleri değiştirmek için bir şarkı sürükleyip & bırakabilirsiniz, silmek ve tarayıcınız ile aynı anda birden fazla müzik dosyaları yükleyebilirsiniz. Eğer çalma listesine şarkı isimlerini değiştirebilirsiniz, böylece çok zaman kazandıracak olan, şarkı dosyalarının yeniden yüklemek zorunda değilsiniz. Eğer çalma listesi yöneticisi IDV3v2 etiketlerini düzenleyebilir / güncelleyebilirsiniz. Ayrıca FTP ile müzik dosyaları yüklemek ve sonra yeni mp3 dosyaları aktif hale getirmek için yeniden çalma bağlantısını tıklayabilirsiniz. Tüm bunları yaparken ne hakkında radyo tek bir dinleyici bırakarak değil mi? Evet! Sen WHMSonic yazılımı ile, şarkı çalma emir değiştirebilir ve AutoDJ dinleyici düşürmeden otomatik olarak algılar şans var. Kolayca çalma şarkı listesi arasında şarkı koyarak intro / reklam oynamak için playlist hazırlayabilirsiniz ve sadece birkaç kez tıklayarak Sürükle-Bırak özelliği yapabilirsiniz.
  DJ Müdürü
 
Bu WHMSonic başka en sevilen özelliğidir. Tüm arabirimler mevcuttur. Radyo sahibi ve kimseye veya herhangi bir DJ radyo için özel bir kullanıcı adı ve şifre bağlanmak ve müzik akışı kullanın böylece, DJ hesapları ekleyebilirsiniz. Bu özelliği en iyi bölümü, bu radyo herhangi bir dinleyici bırak olmamasıdır. Bu özellik AutoDJ ile çalışır, bir DJ bağlandığında AutoDJ akışı bırakır ve DJ akışı ayrıldığında düzgün bir geçiş efektleri ile geri akış alır. Bunların hepsi otomatik olarak yapılır. Bu aynı zamanda radyo parola korur, radyo sahibi sadece ana radyo şifre yerine bağlamak için özel kullanıcı adı ve şifre sağlar.
  Giriş / Yazı Reklam Özellikleri
 
WHMSonic Giriş / reklam özelliklerini destekler. Kolayca intro müzik dosyaları ekleyebilir ve hemen dinleyicilere tüm medya oynatıcıları ekranlarında üzerinde gösterilecek metin reklam ekleyebilirsiniz.
  Röle / Yeniden Yönlendirme Özellikleri
 
 Başka bir radyo radyo yönlendirebilirsiniz. Radyo yönlendirilen hedef radyonun aynı müzik oynayacak. Hedef radyo ip ve radyo port girerek başka bir radyo bir radyo yönlendirebilirsiniz. Bu, tüm radyolar için radyo yönlendirebilirsiniz anlamına gelmez. Bu röle / yönlendirme izin radyolar için radyo yönlendirebilirsiniz.
  E-posta SMTP Yapılandırma
 
Eğer shoutcast oluşturma sayfasında “hoş geldiniz e-posta göndermek” seçerseniz WHMSonic müşterilerinize hoş bir e-posta gönderir. Bu e-posta göndermek için SMTP destekliyorsa, bu özelliği ile SMTP e-posta ayarlarını yapılandırabilirsiniz. Ayrıca SMTP seçeneğini devre dışı bırakabilirsiniz. Spam sorunları e-postalarınızı korumak için SMTP seçeneğini kullanın.
  E-posta Şablonları
 
Tam WHMSonic üzerinde hoş geldiniz e-posta şablonları düzenlemek / güncelleyebilirsiniz. E-posta şablonları düzenlemek için güçlü bir zengin metin editörü vardır. Sizin için e-posta şablon yöneticisi altında farklı e-posta şablonları vardır, onlar İç radyo oluşturma, Dış radyo oluşturma, satıcı hesabı bekliyoruz e-postalar vardır.
  Marka cPanel WHMSonic (logo ekleme)
 
WHMSonic istemci tarafında cPanel WHMSonic başına logo eklemek / güncellemek için izin verir. Kök WHMSonic altında “Marka cPanel WHMSonic” özelliği yoktur, sadece kendi logo yükleyebilir ya da biz hazırlanan listeden orijinal logoları seçebilirsiniz.
  Bitrate Sınırlayıcı
 
WHMSonic otomatik bitrate sınırlama sistemi vardır. Bu bit sınırlayıcı açabilirsiniz ve her 5 dakika, 10mins, 30 dakika vb çalıştırmak için planlayabilirsiniz. Bu radyo akışı bit kontrol eder ve verilen bit hızı sınırı daha yüksek ise, bu radyo durdurmak ve bit suistimal gerekçesiyle radyo işaretler. Onlar bit hızı sınırlarını aşan zaman kullanıcılara bildirim alırsınız.
  Bant Genişliği / Trafik Sınırlayıcı
 
WHMSonic otomatik bant genişliği sınırlaması sistemine sahiptir. WHMSonic ayarları altında “kendi bant genişliği sınırı aşmanız durumunda askıya radyolar” Sen açabilirsiniz. WHMSonic radyo her 5 dakikada bir kontrol edin ve onların bant genişliği sınırı aşıldığında radyo askıya alacak.
  WHMSonic Ayarlar
 
Eğer WHMSonic yazılım ayarları yapılandırabilirsiniz. Bu dil ayarları gibi bu özellik altında önemli ayarları, sunucuyu yeniden başlatın eylemler, listeleme sınırları, askıya mesajlar var. Canlandırıcı bant genişliği sayfa ayarları, sunucu sınırlar.
  Sunucu yeniden başlatır sonra Radyolar yeniden başlatın
 
WHMSonic otomatik sunucu yeniden doğmuş sonra tüm radyolar yeniden başlatabilirsiniz. Sen açmak-on Bu seçeneği WHMSonic ayarları altında.
  BOS Güvenlik Duvarı Yapılandırmaları
 
Bazen radyolar çalışan olarak BOS Güvenlik duvarı sistemi çok uyarı e-posta gönderir ve hepsi algılar. Sadece shoutcast radyo için CSF güvenlik duvarı e-postaları devre dışı bırakmak için WHMSonic yazılımı altında bir seçenek vardır.
  Web Sitesi Entegrasyonlar ve Script (PHP – API – HTML – Web Sitesi Şablonları)
 
WHMSonic sizin için ve müşterileriniz için her şeyi kolaylaştırmak için otomatik komut vardır. Html kodları ile radyo için tek bir tıklama ile bir flashplayer ve oyuncu bağlantıları oluşturmak ve bağlantı indirebilirsiniz. Tam komut, geliştirme API bilgileri, önceden hazır komut indir. Bu yazılım altında sizin için hazırız. Ayrıca bizim API çağrıları kullanarak dışarıdan radyo kontrol edebilirsiniz.
  Çoklu Kontrol Özellikleri
 
WHMSonic çoklu kontrol fonksiyonları vardır. Aynı anda tüm radyolar kontrol edebilirsiniz. Tek bir tıklama ile tüm radyolar start / stop. Tek bir tıklama ile tüm radyolar IP değiştirebilirsiniz. Kendini düzeltmek gibi yazılım üzerinde herhangi bir sorunu düzeltmek için “Fix Her şey” işlevini kullanabilirsiniz.

Etiketlenmiş , , , , , , .Yer işareti koy permalink.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir