UYGUN FİYATA RADYO + WEB SİTESİ KURMAK İSTİYORUM

Günümüzde artık internet radyosu kurduran bireyler çogaldı  peki ya sizler ? hiç düşündünüz mü bir internet radyosu kurdurup hem sevdiklerinize hem ailenıze hemde dostlarınıza ve gerek diger kitlelere seslenmek istemezmısınız  radyo hosting firmamız bu imkanları size çok uygun fiyatlarla kurma imkanı tanıyor peki ama bunca şey içinde birtanede web sitesi lazım fiyat çok fazla olmaz mı ? gibi sorular aklınıza gelıcek radyo hosting firmamız sizin bütcenizi  zorlamadan tüm bu kurulumlari gerçeklestiriyor  peki bunlarin fiyatlari nedir  ve bize ne imkanlari sunuyor  fiyatlarımızın uygun olmasiyla birlikte sizlerede çok kaliteli bir hizmet sunabiliyoruz sizlere oto dj alanı vererek radyonuzun kesintisiz çalmasina olanak saglıyoruz  peki bu işlemlerin fiyati nedir ? öncelikle web tasarımlarımızın örnegini görmek için www.radyositesikur.com adresine girmenız gerekmektedir..

Radyo Hosting + Domain +Hosting +Web Sitesi =150 TL DEN Başlayan Fiyatlarla Sizlere Bu İmkanlari Sunuyor Peki oto dj alanı nedir ?  sizlere  anlık  100 dinleyiciden başlıyan anlık oto dj dinlenebilme oranı sunmaktadir.
Sizlerde eger hala bir radyo ve bir web sitesine sahip degilseniz hemen bizlerle iletişime geçmenız gerekmektedir. Sizlerde kendinizi geliştirip çok büyük kitlelere hitap etmek istemezmisiniz?

Etiketlenmiş , , , , , , , .Yer işareti koy permalink.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir