Aac Plus(+) Radyo Yayını

Aac Plus(+) Radyo Hosting

CD kalitesinde radyo yayını yapmak istermisiniz? Yayına sesiniz HD olarak gitmesini isterseniz “AAC yayın” teknolojisi ile radyo yayınlarınızı dijital ses kalitesinde yapabilirsiniz. Bilgisayarınızda iyi bir ses kartı ile Yüksek kalitede radyo yayını yapabilirsiniz.

aacPlusradyo

Eğlence, Müzik, Şiir veya Sosyal bir platform kurmak isteyenler için yayın akışı sağlayan ve Kaliteli radyo yayını yapmanızı sağlayacak aac+ yayını ile sizlerde en iyi kalitede radyo yayını yapabilirsiniz.

AAC plus ile radyo yayınlarınızı mobil destekli telefonlardan yayınlayabilirsiniz. AAc radyo hsoting ile radyo yayınlarınızı web sitenize gönderebilir ve radyo sunucusu görevinde kullanabilirsiniz.

Radyo yayınlarınızı “aac+ plus radyo hosting” kalitesinde yayınlamak için www.radyotelekom.com dan aldığınız tüm paketlerde yayınlarınızı mp3 formatından aac + plus formatına kolaylıkla aktarabilir ve mp3 dosyyalarınızı aac kalitesinde yayınlayabilirsiniz.

AAcplus yayın paketleri ile canlıradyo dinle veya canlıyayinda com gibi sitelerde radyonuzu ekleyebilir ve aac kaliteisnde radyo yayın hizmeti verevilirsiniz. Canlı radyolar veya radyo dinleme merkezi sitelere aac player radyonuzu ekleyerek diğer canlı radyo sitelerdeki radyo yayınlarına nazaran yüksek kalitede radyo yayını sunabilirsiniz.

Yayınlarınızı en iyi ses kalitesine çıkarmak istiyorsanız aacplus radyo yayın kalitesi ile hd radyo yayınları yapabilirsiniz. karasal frekanslı radyoların kalitesinde kaliteli radyo yayınları yapabilirsiniz.

Aac radyo formatımız ile sizlerde tanışınız. RTmps radyo hosting den farklı olarak bu aac yayın sistemi wowza yerine aac de whmsonic paneli ile sağlamktadır. Rtmps yayın paketlerine göre daha farklıdır. Rtmps radyo yayın paketlerine nazaran aac plus whmsonic paketlerini öneririz.

Aac kalitesinde radyo yayını yapmak istiyorsanız istediğiniz radyo paketini satın aldıktan sonra mp3 formatı yerine aac formatını seçmelisiniz.

Etiketlenmiş , , , , , , , , , .Yer işareti koy permalink.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir