Radyo isimi tescili

Radyo sitesi kurmak isteyenler için isim tescili yapmaya devam ediyoruz. aklınızda marka bir radyo ismi var ise size özel olarak radyonuza yazılım tasarım yapıyoruz. ve aynı zamanda radyonuzu tescil ve marka tescili yapıyoruz.

Radyo isminizi tescil yapalım isterseniz de marka haline getirelim, siz de internet radyoculuğu veya yerel radyoculuk düşünüyorsanız radyonuzun markatescilini oluşturuyoruz.

Radyo sitesi kurmayı bilmeyenlere yardımcı oluyoruz. radyo sitesi ilk defa kurmak isteyenler ve radyo konusunda hiç bir bilgisi olmayan herkese radyo yayıncılığı ile dersler veriyoruz. aynı zamanda radyo yayınında gerekli olan pratik bilgileri de öğretiyoruz.

internet radyosu nasıl kurulur bu konuda ne yapmam gerekir diyorsanız bizi aramanız yeterli sizin için anahtar teslim tüm herşeyi kuruyoruz. size hazır bir radyo sitesi haline getiriyoruz. hazır radyo siteniz ile internet üzerinden 24 saat kesintisiz yayın nasıl yapılır. radyo programcısı nasıl olmalı, radyo programcılığı ile ilgili teknik konuda destek sağlıyoruz. internet radyosu ile yerel radyosunu isterseniz birleştirebilirsiniz.

Etiketlenmiş , , , , , , .Yer işareti koy permalink.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir