Web Siteli Radyo Kurulumu

Web Siteli Radyo Kurulumu;

Web siteli radyo kurulumunda 100 lerce radyo sitesi kurmak isteyenleri web radyosu sahibi yaptık, olumlu yorumlar üzerine web radyosunu her geçen gün daha geliştirdik. en iyi web radyosunu kurmaya devam ediyoruz. en iyi radyo web scripti ile sizlere kaliteli radyo hizmeti vermeye devam ediyoruz.

Yeni radyo sitesi temaları ve yeni radyo yazılımı ile karşınızdayız. www.mavigecefm.com örnek radyo temasını inceleyebilirsiniz. çok gelişmiş radyo sitesi ile sizlere en iyi hizmeti vermeye devam ediyoruz. yeni gelişmiş radyo yazılımızda a’dan z ye bir radyo sitesinde olması gerekentüm özellikler ve artı özellikler ile radyo severlerin ilgisini çekmeye devam ediyoruz. büyük yatırımlar sonucu size en iyi radyo yazılımını yaparak sizlere radyo yayıncılığında büyük bir zevk sunmaya devam ediyoruz. radyo yayıncılığında en önemli etken kaliteli bir web radyosuna sahip olmak gerekir. bu konuda uzman ve profesyonel radyo editör ve webmaster yazılım ekibimiz ile size 2013 yılına ait en kaliteli radyo scripti ile radyonuzun gelişmesine ve google de daha hızlı kayıt olmasını sağlıyoruz.

internet yayıncılığı yapan firma sahiplerine duyurulur bu radyo yazılımı ile dinleyicilerinizi mest edeceksiniz. aynı zamanda kolay yönetim paneli sayesinde radyonuzu çok kolay bir şekilde yönetebilrisiniz. gelişmiş haber ekleme seçeneği ile birden fazla fotoğraf haber alanınıza ekleyebilirisniz. aynı zamanda gelişmiş yayın akışı modülü ile her güne özel olarak yayın akışı anasayfada yayınlaması sistemi de gelişti. Programcılarınız için anasayfada görülme ve aynı zamanda programcılarınızın programlarını anlatabilecek bir program yönetim paneli de mevcut. radyonuzda olması gereken top 10 listesinde harika fotoğraf efecti ile dinleyicilerinizin dikkatini çekecek, aynı zamanda top 10 listnizi radyonuzu üzerinden dinlenme özelliği de aktif edilmiştir.

web siteli radyo kurmak isteyenler web radyosunu ücretsiz kuruyoruz. sizler sadece 1 radyo hosting paketini yıllık olarak alıyorsunuz bizler size ücretsiz olarak radyo teması domain ve hosting veriyoruz. Türkiye’de hiç bir yerde olmayan bu kampanya ile dünyanın her yerine radyo sitesi kurmaya devam ediyoruz. radyo sitesini gerek almanya başta olmak üzere isviçre, hollanda, ingiltere ve daha bir çok ülkede satışlarımız devame diyor. dünyanın her yerine kaliteli radyo sitesi kurmaya devam ediyoruz. dünyanın neresinde olursanız olun ofisimize gelmeden radyo sitenizi anında kuruyoruz. size gerekli olan eğitimi bilgisayarınıza “teamviewer” , “ammyy” gibi programlar ile ücretsiz olarak öğretiyoruz. 

Radyo sitesi kurdurmak için ofis aramanıza artık gerek yok bizler size uzaktan destek ile a,dan z,ye herşeyi öğretiyoruz. detaylı bilgi için bizi arayınız.

Etiketlenmiş , , , , , , , , , , , .Yer işareti koy permalink.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir