Web Tasarım Hediyeli Radyo Firması

Web Tasarım Hediyeli Radyo Firması:

radyo hosting paketleri web hosting paketlerine göre biraz daha tuzlu olduğu için radyo hosting alan müşteriler site yaptırmaya pek bütce ayırmadıkalrı için biz yıllık radyo hosting alan müşterilerimize bedava site kampanyası ile türkiye’de ilk olarak bu uygulamayı yapan firma olarak sizler için hizmeti en iyi kalitede ve en iyi şekilde vermeye devam ediyoruz. Web siteli radyo hosting kampanyamız ile bir çok radyo hosting alan müşterilermizi web ardyosu sahibi yaptık, sizlerde yıllık radyo hostu alarak kampanyalarımızdan ücretsiz oalrak faydalanabilirisniz. radyo hsot paketlerimzi yıllık alan müşterilerimize 3 ü 1 arada kampanyamız ile radyo hsoting+ web hosting + domain 3lüsünü ücretsiz olarak veriyoruz. web sitesi de içerisinde, yada yıllık radyo hosting alan müşterilerimize radyo hsoting paketi ile birlikte web sitesi + domain + hosting paketi üçlüsünü yine ücretsiz oalrak veriyoruz.

aynı zaman da tüm bunlarla birlikte sizlere oto yayın server ü de ücretsiz oalrak veriyoruz. Sizin Yerinize Oto Dj Yayın YapsınOto Dj Destekli Radyo Hosting paketi de alarak örneğin yayında dj olmadığında sizin için auto dj yayına girerek yayını alır ve kesintisiz yayınız devam eder, ve radyonuzda dj olmasa da radyonuzun yayın akışı devam ettiği için dinleyicileriniz sıkılmadan sizin radyonuzu dinlemeye devam edeceklerdir. yine aynı zamanda havuz mp3 sistemimiz ile de radyonuza giren kişiler isterse bizim havuz paketimizi alarak radyonuzda kesintisiz olarak yayınlarımızı dinleyebilir. oto yayın havuz listemizde kesinlikle reklam yoktur. rekamsız olarak hit ve güncel şarkıları dinleyebilirler.

daha önce web radyosu sitesi olanlar daha şık bir tasarım yaptırmak istiyorlarsa yeni bir radyo teması yapmak istiyorlarsa eski radyo sitelerine ne kadar ücret ödediler ise kredi olarak düşüyoruz ve yeni temayı çok daha uygun alma imkanı sağlıyoruz. böylelikle başka yerden aldığı temayı veya başka web firmasına yaptırdıgı tema ücretini düşerek minumum zarar ile radyo sitesi temalarımızı daha uyguyn fiyatlara veriyoruz.

radyo hosting paketinizde artık kesilme olmayacak kesintisiz radyo yayını sadece bizimle mümkün… Kesintisiz radyohizmeti ile tanışın Oto yayın ile Sürekli Yayın İmkanı ile tanışmak istermisiniz ? Radyo host paketlerimizden alan müşterilerimize extra olarak 1 GB Oto DJ, Limitsiz Trafik Cep Telefonu Desteği, Türkçe Panel sistemini de ücretsiz olarak veriyoruz.

detaylı bilgi için bize ulaşınız.

Etiketlenmiş , , , , , , , .Yer işareti koy permalink.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir